Kuljetinhihnapalvelut

Kumittamo

Kuljetinhihnapalvelut

Tarjoamme kuljetinhihnat tarvikkeineen monipuolisesta valikoimasta teollisuuden eri tuotantoprosesseihin. Vakiohihnatyyppien ohella valmistamme erikoishihnoja asiakkaiden ohjeiden mukaan. Valikoimaamme kuuluvat muun muassa sileät, lämmönkestävät, likaa hylkivät ja uritetut kuljetinhihnat. Lisätarvikkeina tarjoamme esimerkiksi kuljetinhihnoihimme sopivat reunaprofiilit ja kumikolat.

Tarjoamme kuljetinhihnat tarvikkeineen monipuolisesta valikoimasta teollisuuden eri tuotantoprosesseihin. Vakiohihnatyyppien ohella valmistamme erikoishihnoja asiakkaiden ohjeiden mukaan. Valikoimaamme kuuluvat muun muassa sileät, lämmönkestävät, likaa hylkivät ja uritetut kuljetinhihnat. Lisätarvikkeina tarjoamme esimerkiksi kuljetinhihnoihimme sopivat reunaprofiilit ja kumikolat. 

Ammattitaitoinen henkilökuntamme hoitaa myös kuljetinhihnojen huollon ja asennuksen. Asennuspalvelumme on sopimusasiakkaidemme käytettävissä 24 tuntia vuorokaudessa. 

Saatavilla olevat kuljetinhihnat:

Erikoishihnat teollisuuden eri käyttökohteisiin

Erikoisleveät hihnat
Reunaripahihnat
Hainevähihnat
Reunavallihihnat
Paperirullahihnat
Elevaattorihihnat
Kolahihnat
Rought Top -hihnat
Lokerohihnat
Nappulahihnat
Räätälöidyt hihnat
Magneettierotin -hihnat
Syöttöhihnat
Teräsvaijerihihnat

Reunaprofiilit

Reunaprofiileja valmistetaan korkeudeltaan 40 – 400 mm. Reunat taipuvat joustavasti sekä veto- että taittorummun ympärillä.

Erikoisrakenne takaa kuljetinhihnan vakauden poikittaissuunnassa ilman joustavuuden menetystä pitkittäissuunnassa.

Kaikkia reunaprofiileja on saatavana:

lokerohihnamv

Kumikolat

Kumikolat valmistetaan samoista laadukkaista materiaaleista kuin reunaprofiilikumitkin. Ne valmistetaan kansainvälisten normien mukaisiksi. Kumikolia on saatavana kolmea tyyppiä: T, C ja TC.

Kuljetinsuunnittelua varten piirroksissa ja oheisessa taulukossa ovat eri kolatyyppien mitat ja painot sekä lisäksi veto- ja taittorummun vähimmäismitat.

Kaikkia kumikolia on saatavana:

 

*) myös kangasvahvisteisena

kumikolat