Kuljetinhihnat

Kuljetinhihna

Laadukkaat kuljetinhihnat ja erikoishihnat moninaisiin tarpeisiin nopeilla toimituksilla ja asiantuntevalla palvelulla. Tutustu kuljetinhihnavalikoimaamme alla.
Etkö löytänyt etsimääsi tuotetta? Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Kuljetinrullat

Kuljetinrulla

Tarjoamme kuljetinrullat tarvikkeineen nopealla aikataululla. Meiltä myös nopeat telojen vaihdot ja kuljettimien kunnostukset valmiiksi kumitetuilla veto- ja taittoteloilla!

Liukupalkit

Liukupalkit

Liukupalkit Edut: säästää kuljetinhihnaa pieni kitka suuri vaimennuskyky vähäinen kuluminen pitkäikäinen helppo asentaa nopea vaihtaa hyvä syöttökohdan tiivistettävyys Suositeltavat hihnaetäisyydet: kevyt käyttö: 5 mm raskas käyttö: 12 – 20 mm Kiinnityspultit + mutterit toimitetaan palkkien mukana pituus: 1220 mm  + 4 kpl pultteja pituus: 1500 mm  + 5 kpl pultteja

Puutarhahihnat

Puutarhahihnat

Myymme erityisesti maatalouskoneisiin sekä puutarhalaitteisiin suunniteltuja, kovaan käyttöön tarkoitettuja kiilahihnoja.

Jatkettavat kiilahihnat

muoviset kuljetinhihnat 01

Jatkettavat kiilahihnat ovat erittäin kestäviä, rei’itettyjä hihnoja, joita voi leikata haluttuun pituuteen. Mukana tulee myös helppokäyttöiset kiinnikkeet. Jatkettavat kiilahihnat soveltuvat kohteisiin, joissa hihnan asentaminen on haastavaa muun muassa ahtaudesta tai muista vaativista laiteolosuhteista johtuen.

Hammashihnat

Hammashihnat

Laaja valikoima erilaisia MX ja GTX -hammashihnaprofiileja Helsingin Hihnalta! Hammashihnat monipuolisiin teollisuudenalojen tarpeisiin, kysy lisätietoja asiantuntijoiltamme!

Huoltovapaat kiilahihnat

Hihna-tuotantoon

Huoltovapaat kiilahihnat Helsingin Hihnalta! Hihnojen pituudet: SPB 1600-5600 / SPC 2240-8000 – muut pituudet pyydettäessä.

KEVLAR-vahvisteiset kiilahihnat

kuljetinhihnapalvelut

Parantaakseen teollisuuskäytön tuottavuutta COLMANT CUVELIER on kehittänyt kaksikerrosrakenteisen kiilahihnan, jossa hyödynnetään KEVLAR-materiaalin erityisiä lujuusominaisuuksia.
Hihna on tarkoitettu erityisesti kivimurskaimiin ja muihin sovelluksiin, joissa kuormitus on iskumaista tai vaihtelee suuresti. Kysy lisää asiantuntijoiltamme!

Perinteinen kiilahihna

Kuljetinhihna

Perinteiset kiilahihnat; VECO 100 ja VECO 200 Helsingin Hihnalta! Kysy lisää asiantuntijoiltamme.

Kulutuskumi

Kulutuskumia Helsingin Hihnalta

Kulutuskumit: hyvä kulutuskestävyys, sekä kohtuullinen otsonin, sään ja väkevien happojen kestävyys. Etkö löytänyt etsimääsi? Ole yhteydessä asiantuntijoihimme ja kysy lisää!