Avoimet työpaikat

Hihnanasentaja

Hihnanasentaja

Helsingin Hihna Oy hakee hihnanasentajaa aliurakoitsijaksi ensisijaisesti toiminimellä. Voit tulla kauempaakin, autamme tarvittaessa majoituksen hankkimisessa Tuusulasta. Viikonloput voi halutessaan viettää edelleen kotikonnuilla, vaikka tarjoamme töitä myös viikonlopuille.

Työtehtävät
Tulet toimimaan pääasiassa kuljetinhihnojen asennus, huolto- ja korjaustöissä asiakkaiden työmailla, vaativissa olosuhteissa. Työ saattaa sijaita esimerkiksi kivimurska-asemalla tai kierrätyslaitoksella. Työ pitää sisällään hihnojen asennuksen kuljettimeen, hihnan paikkaukset, huollot sekä hihnan puhdistukseen tarvittavien ym. osien asentamisen kuljettimeen. Työmailla tulet työskentelemään yhden tai useamman muun asentajan kanssa. Työvälineinä käytätte erilaisia työkaluja ja koneita.

Työn vaatimukset
Työ ei edellytä aiempaa kokemusta alalta, vaikkakin se katsotaan eduksi metallialan koulutuksen ohella, erityisesti arvostamme hitsausosaamista. Lisäksi katsomme eduksi kokemuksen erilaisten koneiden huoltotöistä. Työ edellyttää valmiutta lähteä asennuskeikalle lyhyelläkin varoitusajalla myös virallisten toimistoaikojen aikojen ma-pe klo. 8-16 ulkopuolella, ja viikonloppuisin. Ajokortti on ammatissa välttämätön. 

Hihnan esivalmistelija

Hihnan esivalmistelija

Helsingin Hihna Oy hakee kuljetinhihnan esivalmistelijaa kuukausipalkkaiseen työsuhteeseen. Voit tulla kauempaakin,  autamme tarvittaessa majoituksen hankkimisessa Tuusulasta. Viikonloput voi halutessaan viettää edelleen kotikonnuilla, vaikka tarjoamme töitä myös viikonlopuille.

Työtehtävät
Hihnaliitoksen valmistelu Helsingin Hihnan verstaalla Tuusulassa.

Työn vaatimukset
Työ ei edellytä aiempaa kokemusta alalta, vaikkakin se katsotaan eduksi.
Työ edellyttää hihnojen valmisteluvalmiutta tarvittaessa myös virastoaikojen ma-pe klo. 8-16 ulkopuolella, sekä tarvittaessa viikonloppuisin.
Hyvä fyysinen kunto on työn edellytys.

Työ edellyttää tarkkuutta ja työturvallisuusasiat on huomioitava.

OLE MEIHIN YHTEYDESSÄ!

  Nimi

  Sukunimi

  Sähköposti

  Puhelin

  Viestisi

  Yhteystiedot

  KÄYNTIOSOITE:

  Tammiston Kauppatie 26,
  01510 Vantaa

  PÄIVYSTYS 24 H (sopimusasiakkaillemme):

  Puh. 050 432 0714

  Sähköposti. irina@helsinginhihna.fi